HUSETS FÆLLESAREALER ER APTERET I DESIGNFIRMAET VIPP

God arbejdskultur – et motiverende fundament

I FRAMEHOUSE hersker der ingen tvivl om, at det vigtigste i forbindelse med at skabe en god arbejdsplads er, at man har nogle optimale rammer for sine medarbejdere. At være i et godt fysisk miljø er vigtigt for arbejdsprocessen såvel som motivationen.

I FRAMEHOUSE har vi skabt de optimale rammer for din virksomhed. Med et skarpt øje for placering, lokaler og indeklima, som en moderne arbejdsplads kræver.

Inspiration, samarbejde og netværk er essentielle parametre i FRAMEHOUSE – her er plads til fællesskab og respekt for individualitet.

Foruden en spændende og funktionel arkitektur vil det miljø- og CSR-venlige flerbrugerhus energimæssigt være stor set selvforsynende og derigennem forberedt til DGNB-certificering i kategorien GULD.

FRAMEHOUSE er et anderledes, designet og udformet kontorfællesskab, hvor husets daglige brugere og kunder vil blive serviceret i et inspirerende og nytænkende, bæredygtigt miljø, hvor fællesskabet er en vigtig ”keystone”.

FRAMEHOUSE er designet med inspiration hentet fra store, traditionelle træladebygninger, hvor synlige trækonstruktioner danner rammerne for åbne kontormiljøer, som kan tilbydes indrettet større eller mindre, alt efter lejernes ønsker og behov.

I den 2 etager høje midterbygning, er der indrettet mødeafsnit og kantine samt mindre opholdsområder med siddegrupper.

FRAMEHOUSE er et højkvalificeret, bæredygtigheds byggeri, hvor kun sunde og naturlige materialer er indbygget i deres egen materialitet, hvilket sikrer huset en lang levetid, og hvor materialernes naturlige egenskaber sikrer, at huset ældes naturligt og med ynde.

FRAMEHOUSE har hentet inspiration fra tidligere tiders produktionsbygninger, som f.eks. de gamle, danske teglværker og tømmerhandler, hvor massive trækonstruktioner dannede ramme over datidens arbejdspladser.

FRAMEHOUSE er opbygget med afsæt og inspiration fra disse miljøer i et nytænkende design og materialevalg, som giver et anderledes og inspirerende miljø, hvor træ, beton og glas er sammenbygget, så der opstår et varmt og inspirerende arbejdsmiljø med et råt industrilook og dansk hygge.

John Lassen, Schmidt Hammer Lassen Architects

© Copyright - FRAMEHOUSE / design: dbyk.dk