Styrk den du er med skygger 2.0

Dato:
Torsdag d. 16. september

 

Tidspunkt:
kl. 18.00-21.00

 

I oktober sidste år havde vi inviteret Shadow Facilitator Annelise Warrer til en spændende aften i skyggearbejdets tegn. Antallet af tilmeldte var over alt forventning, og derfor har vi inviteret hende endnu gang – version 2.0!

 
Skyggearbejde handler om at gøre det ubevidste bevidst. At dykke ned i alt det, du har fortrængt om dig selv og som du gemmer, både bevidst og ubevidst. Giver du dig i kast med dette, vil du opleve at komme mere i balance og blive mere autentisk – samtidig med at der er færre mennesker du bliver irriteret på. Fokus for aftenen er skygger på hjemmefronten og på arbejdet – Annelise kommer blandt andet ind på diktatoren, den overansvarlige og den utålmodige sjæl – som kan findes både på hjemmefronten og på arbejde. Du lærer om, hvordan du kan arbejde med dine egne skygger og hvordan du forholder dig til andres skygger!
 

Efterårets arrangement var fantastisk givende, så vi tør godt love en lærerig aften. Vi glæder os til at se dig!

Prisen er 250,- pr. person, som inkluderer en velkomstdrink, en let aftensmad samt materiale fra aftenen.

Tilmeld dig på reception@framehouse.dk

Kommende arrangementer

Afholdte arrangementer