Torsdagbar med ”open mic”

Dato:
Torsdag d. 5. maj 2022

Tidspunkt:
kl. 16.30

Vi åbner baren og giver ordet til vores lejere, medlemmer og ambassadører!

 

I FRAMEHOUSE lægger vi stor vægt på, at skabe relationer og samarbejde mellem vores lejere, medlemmer og ambassadører. Vores vision og styrke er, at vi på kryds og tværs, kan få glæde af hinandens kompetencer og viden.

 

Som noget nyt, gir´ vi derfor ordet frit og enhver, der er enten lejer, medlem eller ambassadør i FRAMEHOUSE, har mulighed for at præsentere deres virksomhed, et specifikt produkt, særlige kompetencer eller ideer. Vi er sikre på, at dette vil betyde endnu flere samarbejder på tværs!

 

I FRAMEHOUSE er fællesskabet altid i fokus og vi arbejder kontinuerligt på, at pleje og udbygge både netværk og fællesskab.

 

Løbende året igennem, faciliteter vi i FRAMEHOUSE en række inspirationsmøder, events og sociale tiltag, hvor du som medlem er velkommen og har mulighed for, at møde og involvere dig med resten af netværket i FRAMEHOUSE og FRAMEMEMBER. 

 

I løbet af året, afholder vi desuden også en række arrangementer, hvor du, som ikke er fast tilknyttet huset, kan deltage. Hold øje med sitet her og med vores facebook side. 

Kommende arrangementer

Afholdte arrangementer