I FRAMEHOUSE INTERESSERER VI OS FOR DET POTENTIALE, DER FINDES I AMAGERS MANGE KREATIVE OG DYGTIGE VIRKSOMHEDER.

FRAMEHOUSE  har oprettet et ambassadørnetværk med spændende erhvervsprofiler. Ambassadørerne er valgt udfra deres stærke erhvervskompentencer.

Vores ambassadørnetværk hjælper os, med at sætte emner på dagsordenen, afholde debataftener, foredrag, netværksgrupper, medlemsrådgivning og med at korrigere og målrette vores fokus.

I FRAMEHOUSE har vi stærk fokus på iværksætteri og her mener vi, at netop FRAMEHOUSE, som erhvervsfælleskab har mulighed for og kan gøre en stor forskel, både her i kommunen, men naturligvis også på resten af Amager. En del af vores ambassadører er tilmed bosat i Dragør og driver deres virksomhed herfra, hvilket er med til at underbygge vores vision om at styrke det lokale erhverv.

MArtin kvist-madsen

Peter mørk

Bliv en del af fællesskabet

Mød alle ambassadørerne

Anne Skare

Fremtidsforsker // Universal Futurist

Anne er en af Skandinaviens, måske endda en af verdens, førende fremtidsforskere. Hendes store viden indenfor hvordan vi tilpasser og transformaterer vores tanker handlemåder, gør hende efterspurgt som foredragsholder, men også som provokatør over hele verden. 

Anne er bosat i Dragør. 

Annelise Warrer

Shadow Facilitator // Leder

Annelise er certificeret Shadow Facilitator med en kæmpe passion for udvikling af mennesker via skyggearbejde, som gennemsyrer alt hvad hun laver. Annelise arbejder til daglig som Head of Compliance i Nykredit-koncernen og har også en advokattitel og en MBA med i bagagen. Annelise er en erfaren oplægsholder ift. både skyggearbejde og compliance. Annelise er bosat i Dragør

Danny Feltman

CEO // Designers Company

I kraft af sin rolle som CEO for Designers Company, er Danny Feltmann vant til at balancere svære beslutninger. Denne viden og erfaring er også blevet bemærket hos andre virksomheder, bl.a. hos Joe & the Juice hvor Danny tidligere har været med ombord som bestyrelsesformand.

Danny er bosat i Dragør

Ebbe Sand

Fodboldagent // DBU
Ebbe Sand er tidligere professionel fodboldspiller, som både har spillet i Danmark og i udlandet. Ebbe Sand er med sin egen historie og sin vindermentalitet en dygtig og velanset inspirator. 

Jakob Frimann Sørensen

Business Director // NENT Group

Jakob Sørensen sidder som Nordic Head of Sport Ad Sales i Nordic Entertainment Group. Jakob har stærkt kendskab til traditionelle og digitale medier, herunder stærke kompetencer i bl.a. salg, ledelse, forhandling og relationsopbygning. Stor erfaring med kommercielle partnerskaber omkring sport.

Jan-Larsen2

Jan Larsen

Virksomhedsejer // Racket Club

Jan Larsen, iværksætter med flere virksomheder bag sig, og solgte i 2016 sit livsværk MIND4IT, er tidligere ejer af ProPadel og nu i gang med at bygge Racket Club Denmark op til en landsdækkende padelcenter-kæde. Derudover ren Dragør patriot. 

Jan Bitterhoff

Virksomhedsejer // ProPadel // Bitterhoff & Partners

Lokal iværksætter, der sammen med Jan Larsen realiserede drømmen om en padelhal i Dragør. I dag er Jan medejer af ProPadel CPH og driver desuden sit eget konsulentfirma, der rådgiver om køb og salg af virksomheder samt kapitalfremskaffelse. Jan har boet i Dragør i mere end 50 år.

Jan Steen Jensen

Group CEO // Airland Logistics

Jan har været ansat i og med til at forme Airland Logistics siden den spæde start i 1970´erne. I 2003 købte Jan virksomheden og har sidenhen drevet det til en stor international succes. 

Jens Aage Skare Nielsen

Leder og ildsjæl // Nordstrandens SFO

Jens Aage var tidligere ansat i A.P. Møller Mærsk med stor succes. Men følelsen i maven var ikke rigtig og Jens Aage sagde sit sikre, velbetalte job op, for at følge mavefornemmelsen og læse til lærer. Jens Aage er, udover sit job som SFO leder, involveret, i mange forskellige projekter og er med sin visionære tankegang en inspiration.

Jesper Buch

Iværksætter og virksomhedsejer

Jesper Buch er iværksætter ind til benet. Jesper ejer flere virksomheder og har i dag stort fokus på at investere i nyopstartede virksomheder med potentiale. 

Jesper Uggerhøj

CEO // Løgismose/Meyer

Jesper har en lang erfaring som CEO og har ledet flere store danske virksomheder med succes. Derudover bidrager Jesper til bestyrelsesarbejdet i flere danske virksomheder og sidder desuden i hovedbestyrelse og forretningsudvalg for Dansk Industri. Jesper er bosat i Dragør.

John Foldbjerg Lassen

Arkitekt  // Suder Lassen Architects

John Lassen er en internationalt anerkendt arkitekt. Han har bl.a. tegnet Den Sorte Diamant. John er også arkitekten bag FRAMEHOUSE. John Lassens visioner om bæredygtighed er både ambitiøse og en kilde til inspiration. 

Kasper Egelund

CEO // VIPP

Kasper Egelund er 3. generationsejer af VIPP. Han startede som Marketingsdirektør og sidder i dag som CEO. Visionerne for VIPP er store, der i dag i høj grad lægger fokus på holistiske designprojekter. Kasper er bosat i Dragør.

Kim Damkær

Country Manager DK // Brightstar

Kim Damkær har stor erfaring med salg på tværs af en lang række industrier. Kim har ledet mange virksomheder med success og vendt dem til mere profitable forretninger. Herunder er bæredygtig ledelse, partnerskaber og udvikling centralt for Kim.

Lars Juhl

Iværksætter og virksomhedsejer

Med mere end 20 års erfaring som CEO og Skibsejer har Lars en stor viden om virksomhedsledelse, som han i dag tager og bruger i sit konsulentfirma Bounce Development. Her rådgiver han om at lede med passion og formål.

Lene Espersen

CEO (tidl. Udenrigsminister) //  Danske ARK

Lene Espersen er tidligere Udenrigsminister og har i mange år drevet politisk karriere hos Det Konservative Folkeparti. I dag er Lene CEO i Danske Arkitektvirksomheder med en ambition om at forbedre grønne forretningsmuligheder.

Luise Christensen

Advokat // Accura

Luise Christensen er advokat og specialist i fast ejendom med mange års erfaring med ejendomstransaktioner, projektudviklingssager og entreprise. Luise rådgiver både danske og internationale klienter, herunder både institutionelt og privat.

Michael Busk

Virksomhedsejer // HumanSpeed

Michael Busk er iværksætter med mange projekter i porteføljen, herunder mange lokalt placeret i Dragør. I dag driver han HumanSpeed og er en af de bærende kræfter bag det succesfulde cykelløb Race500 Against Cancer.

Mikael Nilsson

CEO og stifter // November First

Mikael Nilsson er Fintech entreprenør og CEO i betalingsinstituttet November First A/S. Mikael har stor erfaring med Fintech Startups, samt rådgivning og forretningsudvikling indenfor cloudservices, Internet, Telco og Bank, herunder finansiel regulering.

Morten Tinggaard

Rådgiver // Tinggaard Advisory

Morten Tinggaard er erfaren rådgiver i finansbranchen med fokus på Investment Management og Finance, herunder også forretningsudvikling og strategi.  

Nicolaj Mariegaard

Adm. Direktør // HWF Denmark

Nicolaj Mariegaard er Adm. Dir. i HWF Denmark. Nicolaj har mange års erfaring med forretningsdrift i flyfragtsbranchen, i hvilken han har arbejdet siden 1999. Desuden har Nicolaj stor erfaring med internatioanle forretningsanliggender. 

Peter Lund Christensen

Senior Projektchef // Rambøll

Peter Lund Christensen sidder som Head of Department i Rambøll med særligt fokus på byggeri, projekt og facade. Peter er en stærk profil, når det gælder rådgivning af projekter i konstruktions- og byggeindustrien. 

Terese Hoffeldt

Virksomhedsejer // HEVEA

Tereses firma HEVEA blev grundlagt for 14 år siden med missionen om at drive en kommerciel succes og samtidig skabe “positive impact” til fordel for mennesker og miljø. Det er lykkedes og i dag sælges HEVEA i 45 lande, hvor HQ ligger i Dragør.

Theis Heitmann

Direktør // Disney Nordic

Theis Heitmann er Nordic Director i mediesalg i Walt Disney Company. Theis er en stærk profil i mediebranchen, og har stor erfaring med medie- og reklamesalg fra en lang række virksomheder, herunder FOX, Discovery Networks og MediaCom. 

Thomas Jørgensen

Virksomhedsejer //  ProTreatment

Thomas Jørgensen er ejer af kæden ProTreatment. Thomas er en stærk profil, hvad angår skadeforbyggelse- og behandling samt forretningsudvikling. Herunder fungerer Thomas også som sundhedsfaglig rådgiver af racerkører Kevin Magnussen.