Fællesfaciliteter

Husets fællesarealer er fuldt indrettet med eksklusive designløsninger fra den traditionsrige, danske designvirksomhed VIPP. Når du træder ind i huset, vil du opleve det tidløse design – det vil være i lige fra kontormøbler og belysning til køkkener og badeværelser. Den nye produktlancering fra VIPP vil også være at finde i husets fællesarealer, hvor du vil blive forkælet i VIPP stole og –sofaer.  Det har aldrig været mere behageligt og hyggeligt at nyde en frokost i kantinen og bedst af alt – det har aldrig føltes så hjemligt at gå på arbejde!

Kaffeloungen vil være at finde i midtesektionen, hvor der vil være mulighed for at nyde en god kop kaffe i hjemlige omgivelser og VIPP-interiør. Det vil ligeledes være stedet, hvor man kan give en god modtagelse til sine gæster, der vil føle sig hjemme og velkommen fra start.

Der vil også være god mulighed for at afstresse eller blot tage et kort break over et slag billard, der vil stå til rådighed i stueplan.

Derudover vil der være adgang til printerrum, toiletter og garderobe på henholdsvis stueplan og 1. sal.

Alle fællesfaciliteter vil være at finde i grå zone på plantegningen – og du kan godt forberede dig på et unikt indrettet miljø, der sætter nye standarder og får arbejde til at føles rart og hyggeligt.

Udover luksuriøse indrettede fællesfaciliteter, så har FRAMEHOUSE indgået et tæt samarbejde med GreenMobility, der ekspanderer eksklusivt til huset. Huset har derfor sit helt eget bybil hotspot lige uden for døren, som giver husets lejere og gæster stor fleksibilitet i forhold til transport til lufthavnen, metroen og resten af København. Et samarbejde, der er indgået for at lette hverdagen for husets lejere og gæster. Samtidig bakker det op om husets bæredygtige og grønne værdier.

Abonnement / Tilkøbsmuligheder

Vi vil gerne gøre det så nemt og overskueligt for dig at blive en del af vores kontorfællesskab.  

I FRAMEHOUSE er der mulighed for at skræddersy sit lejemål præcis, som man ønsker. Som lejer kan man tilpasse nedenstående abonnement/tilkøbsmuligheder, så det passer netop til jeres organisation.  

I en travl og vekslende hverdag, ved vi, at det kan være svært at forudsige arbejdsgangen længere ud i fremtiden – derfor kan du i FRAMEHOUSE justere det hver måned, så det netop svarer til jeres ønsker og behov.  

FRAMEPRIVATEFRAMEBOXFRAMEDESK
FRAMEMEMBERSHIPtilkøbtilkøbtilkøb
Kaffeloungetilkøbtilkøbtilkøb
Brødordningtilkøbtilkøbtilkøb
Frugtordningtilkøbtilkøbtilkøb
Frokostordningtilkøbtilkøbtilkøb
Print, scan og kopitilkøbtilkøbtilkøb
Fiberforbindelse (1000/1000)inkluderet i lejeprisinkluderet i lejeprisinkluderet i lejepris
Mødelokalertilkøbtilkøbtilkøb
Sodavand/ Øltilkøbtilkøbtilkøb
Kontorartiklertilkøbtilkøbtilkøb
Plotter printtilkøbtilkøbtilkøb
Aflåst depotrumtilkøbtilkøbtilkøb
Rengøringtilkøbinkluderet i lejeprisinkluderet i lejepris
© Copyright - FRAMEHOUSE / design: dbyk.dk
X