Kommende foredrag hos FRAMEHOUSE

DATO FØLGER

Jette og Kasper Egelund

VIPP – historien om en familievirksomhed med ambitioner

Mere info følger snart

Følg med på vores facebookside, når billetsalget starter

Afholdte foredrag hos FRAMEHOUSE

TORSDAG D. 04. OKTOBER

Jesper Buch

”KICK-ASS – Fra kælder til milliard”

Kom med til en aften i iværksætteriets tegn, når Jesper Buch gæster Framehouse og fortæller sin spændende historie.

TORSDAG D. 28. NOVEMBER

Tommy Ahlers

Fra serieiværksætter til politiker

Tommy Ahlers begyndte sit iværksætter- eventyr i 2004 og blev for alvor kendt i den danske befolkning, som dommer i DR-programmet Løvens Hule gennem 3 sæsoner. I foråret 2018 blev Tommy Ahlers udnævnt til uddannelses- og forskningsminister og det blev startskuddet til en politisk karriere. Kom med til et spændende foredrag, hvor Tommy Ahlers fortæller om den spændende rejse og skiftet fra serieiværksætter til politiker.

ONSDAG D. 26. FEBRUAR

Ebbe Sand

Vindermentalitet – vejen til succes

Kom med, når Ebbe Sand gæster FRAMEHOUSE med historier fra før og nu. En spændende aften i selskab med en af de største danske fodboldspillere igennem tiden.

I dette foredrag sætter Sand fokus på, hvad der kræves for at få succes, og hvordan man tackler perioder med modgang. Inden for et år scorede han karrierens bedste mål mod Nigeria, blev kåret som årets spiller – og fik kræft. Ebbe Sand gennemgår sin tid i sportens verden og fortæller om en karriere med store udsving.

Foredraget vil være spækket med fodboldanekdoter og videoklip fra Sands karriere. Der vil endvidere være mulighed for at stille spørgsmål til hele Danmarks angriber.

Aftenen bliver afsluttet med Champions League 1/8 – finale – så vi garanterer en aften med rigtig god stemning og en sportsånd helt i top.

© Copyright - FRAMEHOUSE / design: dbyk.dk
X