FRAMEMEMBER

Find din flyverplads i de åbne områder, styrk dit netværk og tag del i fællesskabet

WEB-6Z0A3441-FH-branding_office-nov21

VELKOMMEN TIL FRAMEHOUSE - DIT
DIT KONTORFÆLLESSKAB PÅ AMAGER

Mangler du et sted at arbejde eller savner du kollegaer i hverdagen? 

 

Uanset om du er en nyopstartet iværksætter, selvstændig eller er en del af en veletableret virksomhed, kan vores flyverpladser være den optimale løsning for dig. Vi tilbyder fuld servicede arbejdsstationer, der frigør din tid og energi, så du kan arbejde fokuseret. 

 

Vi er ikke et kontorhus, men et stærkt erhvervsfællesskab med kontorer og uformelle arbejdspladser, lounger, mødelokaler og aktiviteter

 

Hos FRAMEHOUSE i Dragør får du langt mere end et sted at arbejde. 

Vores flyverpladser er også en omkostningseffektiv løsning oplagt for veletablerede virksomheder i udlandet eller med rødder andre steder i Danmark, hvis medarbejder ønsker netværk og fleksibilitet i nærmiljøet. 


Med denne ordning vil du opleve fleksible vilkår, fuld receptionsservice og du kan tilmed drikke alt den kaffe og te, du har lyst til!

Flyverplads hos FRAMEHOUSE

få flyverplads
I DAG

Fra kr. 800
/ md - ex moms
 • Minimum 3 mdr. bindningsperiode, kan afregnes pr. kvartal, halvårligt eller årligt.
 • Adgang: Man-tors 08.00-19.00
  Fre 08.00-20.00
 • Flyverpladser i memberzoner og lounges
 • Receptionsservice til dig og dine gæster
 • Fri adgang til kaffelounge
 • Fri WiFi og fri parkering
 • Fri adgang til Mutebox One og Mutebox Meet
 • Gratis deltagelse i Netværksmorgenmad
 • Gratis deltagelse i Fællesskabspadel
 • Medlemspris på mødelokaler
 • Netværksmuligheder med husets lejere og members
 • Mulighed for sparring med Ambassadørnetværk
 • Tilkøb af frokostordning og mødeforplejning
 • Adgang til vores unikke fordelplusprogram
 • Early Bird på køb af billetter til events/arrangementer
 • Mulighed for adresseregistrering, opkræves særskilt
 • Bindingsperioden er minimum 3 mdr. - vælg betalingsperiode:
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vidste du at vi også har et stort ambassadørnetværk?

AMAGERS BEDSTE ERHVERVSFÆLLESSKAB

Mange spændende virksomheder og profiler er en del af FRAMEHOUSE. Vores fornemmeste opgave som bindeled og facilitatorer af netværket, er at skabe kontakt og hjælpe de gode samarbejder på vej. Det er nemlig præcis det et fællesskab skal kunne. Er du nysgerrig på dine nye kompetente sparringspartnere? Klik på logoerne nedenfor for at læse mere.

FORDELPLUSPROGRAM

FROKOSTORDNING

I FRAMEHOUSE tilbydes der fast frokostordning med mulighed for tilmelding fra dag til dag. Maden leveres af nøje udvalgte leverandører, og vi sørger for et velsmagende, nærende og varieret frokosttilbud til dig.

MØDEFORPLEJNING

Vi har et bredt udvalg af forplejningsmuligheder til dit møde. Ønsker du en oversigt over vores sortiment, kontakt FRAMEHOUSE og vi sender vores forplejningskatalog afsted til dig.

MUTEBOX

Skal du foretage opkald af mere privat karakter eller blot har brug for ro til vigtige telefonmøder –  så har vi stillet 4 muteboxe (kendt fra Løvens Hule) til rådighed. Derudover tilbyder vi også det nyeste fra mutebox, nemlig deres mutebox – meet der kan rumme 4 personer. 

INHOUSE BAR

Vores loungeområde er udstyret med en veludstyret bar, hvorfra der tilbydes flaskeøl, sodavand og fadøl samt et udvalg af vine fra vores lokale leverandør.

RACKET CLUB DRAGØR

I FRAMEHOUSE Storage bygningen ved siden af huset har Racket Club Dragør lejet sig ind og byder på padel på panoramabaner. Som FRAMEMEMBER inviteres du månedligt på padelspil.

KAFFELOUNGE OG FÆLLESOMRÅDER

I stueetagen finder du flere fællesområder, samt en kaffelounge, hvorfra du kan forsyne dig med kaffe, vand (m/u brus) og frisk frugt. I de lækre VIPP sofaer vil du kunne afholde et uformelt møde eller læse dagens avis.

PRINT-6Z0A9650-FrameHouse

RECEPTION

Fra receptionen vil du og dine gæster blive modtaget med et stort smil og et varmt velkommen. Receptionen er bemandet fra 08:00-19:00.

INHOUSE FRISKBAGT MORGENBRØD

Når du møder ind fredag morgen i FRAMEHOUSE bliver du mødt af duften af frisklavet morgenbrød. Vores søde brødbager Tine har nemlig været tidligt oppe, og sørger for vi får en god start på dagen.

PROWORKOUT OG PROTREATMENT

I nabobygningen til FRAMEHOUSE finder du ProWorkout og ProTreatment, der gør det muligt for dig at dyrke motion og få behandling tæt på din arbejdsplads.

DANSK DESIGN

Indretningen i FRAMEHOUSE er stilfuld, men også hyggelig, og består gennemgribende af møbler og interiør fra den danske designvirksomhed VIPP.

RENSETØJ

Via samarbejdspartnere, kan du få dit rensetøj hentet og leveret i FRAMEHOUSE.

BILVASK

Få bilen vasket mens du er på arbejde. Vi har fast samarbejde med EasyCarCare, som giver mulighed for at få bilen vasket, både inde og ude, mens du passer dit arbejde eller holder møde i FRAMEHOUSE.

Good_stuff_15

MASSAGE

FRAMEHOUSE er udstyret med et massagerum, hvorfra vores faste massør og zoneterapeut tilbyder behandlinger.

 

 

 

greenmobility_sharenow

PARKERING OG HOTSPOT

Der er gratis parkering lige ude foran og derudover er FRAMEHOUSE hotspot for både GreenMobility og ShareNow, så der er også rig mulighed for at vælge den grønne transport til og fra huset.

Bil+trailer

BIL- OG TRAILERLEJE

Med bil- og trailerleje giver FRAMEHOUSE  dig muligheden for at få hjælp til transport, hvad end det gælder du og dine gæster eller kørsel af gods af større eller mindre omfang. 

FRAMEHOUSE har fået aftale med Økoskabet


Økoskabet er både en online platform, en logistisk løsning og et fysisk afhentningsskab, hvor du kan handle økologiske råvarer fra de lokale landmænd og producenter.

HjertestarterPikto_98913020-p

Hjertestarter


FRAMEHOUSE har hjertestarter og tilbyder årligt førstehjælpsundervisning fra FALCK, herunder i brug af hjerterstarter

SHL_Architects_The-Royal-Library_day-light-view


DANSK ARKITEKTUR

 

FRAMEHOUSE er tegnet af det anerkendte arkitektfirma Schmidt Hammer Lassen, som bl.a. også stod bag Den Sorte Diamant.

Good_stuff_20

 

PRINT, SCAN & KOPI SAMT KONTORARTIKLER

 

Som lejer i huset har du adgang til printer, scanner og kopimaskine. I receptionen finder du et udvalg af de mest gængse kontorartikler.

 

OG DER ER ENDNU MERE...

Udover de mange services og fordele du kan benytte dig af som lejer i huset, og som medlem af FRAMEMEMBER, er noget af det, der gør det unikt at være lejer i FRAMEHOUSE, vores meget høje serviceniveau samt vores allestedsnærværende fokus på at skabe fællesskab. Netværk og synergiskabelse for din virksomhed, men også fællesskab på det helt personlige plan, for alle os, der har vores daglige gang i huset.

om framehouse

Hør og se Martin Kvist-Madsen fortælle om opførelsen af FRAMEHOUSE.  Se de omgivelser du som lejer kan få i FRAMEHOUSE, giv os et kald på +45 38 79 10 40 – vi vil rigtig gerne give dig en rundvisning!
Framehouse_lejemaal