FRAMEMEMBER

ET ERHVERVSFÆLLESSKAB  MED ROD PÅ AMAGER, OG  MED INTERNATIONAL UDSYN

Framehouse_Lene_Martin

I FRAMEHOUSE INTERESSERER VI OS FOR DET POTENTIALE, DER FINDES I AMAGERS MANGE KREATIVE OG DYGTIGE VIRKSOMHEDER.

Vi ved, at vi sammen kan skabe synergi og gode fælles rammer for Amagers erhvervsliv.

 

Vi er ikke et kontorhus, men et fællesskab med kontorer og uformelle arbejdspladser, lounger, mødelokaler og et stærkt netværk.

 

FRAMEHOUSE er ikke bange for at løbe med en agenda, hvis vi mener vi som fællesskab, kan være med til at gøre en forskel. Vi ønsker at udfordre og samspille nationalt, regionalt, med kommune, samt med emner der ligger os på sinde. Vi har fokus på det lokale med et internationalt udsyn.

 

FRAMEHOUSE  har tilknyttet et ambassadørnetværk med 20 deltagere. Disse består af en række af landets stærkeste erhvervskompetencer – mange af dem ovenikøbet også bosat i Dragør. Vores ambassadørnetværk hjælper os med at sætte emner på dagsordenen, afholde debataftener, foredrag, netværksgrupper, medlemsrådgivning og korrigere vores fokus.

 

Vi har stærkt fokus på iværksætteri, fællesskab og netværk og her mener vi, at netop FRAMEHOUSE, som erhvervsfælleskab har mulighed for og kan gøre en stor forskel.

Vi har venteliste på medlemskab – skriv dig gerne op her, så kontakter vi dig, når der er plads.

BLIV MEDLEM I DAG

kr 5000
/ året - ex moms
  • Adgang til FRAMEHOUSE hverdage 8-16 
  • Flyverpladser i memberzoner og lounges
  • Receptionsservice til dig og dine gæster
  • Fri adgang til kaffelounge
  • Medlemspris på mødelokaler
  • Netværksmuligheder
  • Eksklusiv adgang til events/arrangementer
  • Fri WiFi og fri parkering
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vidste du at vi også har et stort ambassadørnetværk?

AMAGERS BEDSTE ERHVERVSFÆLLESSKAB

Mange spændende virksomheder og profiler er medlem af FRAMEMEMBER. Vores fornemste opgave som bindeled og facilitatorer af netværket, er at skabe kontakt og hjælpe de gode samarbejder på vej. Det er nemlig præcis det et fællesskab skal kunne. Er du nysgerrig på dine nye kompetente sparringspartnere? Klik på logoerne nedenfor for at læse mere.

FORDELPLUS PROGRAM

FROKOSTORDNING

I FRAMEHOUSE tilbydes der fast frokostordning med mulighed for tilmelding fra dag til dag. Maden leveres af nøje udvalgte leverandører, og vi sørger for et velsmagende, nærende og varieret frokosttilbud til dig.

MØDEFORPLEJNING

Vi har et bredt udvalg af forplejningsmuligheder til dit møde. Du finder hele sortimentet sammen med frokostmulighederne i vores roomservicemenu.

MUTEBOX

Skal du foretage opkald af mere privat karakter, har vi stillet to muteboxe (kendt fra Løvens Hule) til rådighed.

HANCOCK BAR

Vores loungeområde er udstyret med en veludstyret bar, hvorfra der tilbydes flaskeøl, sodavand og fadøl fra Hancock samt et udvalg af vine fra vores lokale leverandør.
Storage_padelpro

RACKET CLUB DRAGØR

I FRAMEHOUSE Storage bygningen ved siden af huset har Racket Club Dragør lejet sig ind og byder på padel på panoramabaner. Som FRAMEMEMBER inviteres du månedligt på padelspil.

KAFFELOUNGE OG FÆLLESOMRÅDER

I stueetagen finder du flere fællesområder, samt en kaffelounge, hvorfra du kan forsyne dig med kaffe, vand (m/u brus) og frisk frugt. I de lækre VIPP sofaer vil du kunne afholde et uformelt møde eller læse dagens avis.

FRAMEHOUSE_reception_01

RECEPTION

Fra receptionen vil du og dine gæster blive modtaget med et stort smil og et varmt velkommen. Receptionen er bemandet fra 08:00-17:00.

INHOUSE FRISKBAGT MORGENBRØD

Når du møder ind fredag morgen i FRAMEHOUSE bliver du mødt af duften af friskbagt morgenbrød. Vores søde brødbager Lene har nemlig været tidligt oppe, og sørger for vi får en god start på dagen.

PROWORKOUT OG PROTREATMENT

I nabobygningen til FRAMEHOUSE finder du ProWorkout og ProTreatment, der gør det muligt for dig at dyrke motion og få behandling tæt på din arbejdsplads.

DANSK DESIGN

Indretningen i FRAMEHOUSE er stilfuld, men også hyggelig, og består gennemgribende af møbler og interiør fra den danske designvirksomhed VIPP.

RENSETØJ

Via samarbejdspartnere, kan du få dit rensetøj hentet og leveret i FRAMEHOUSE.

BILVASK

Få bilen vasket mens du er på arbejde. Vi har fast samarbejde med EasyCarCare, som giver mulighed for at få bilen vasket, både inde og ude, mens du passer dit arbejde eller holder møde i FRAMEHOUSE.

Good_stuff_15

MASSAGE

FRAMEHOUSE er udstyret med et massagerum, hvorfra vores faste massør og zoneterapeut tilbyder behandlinger.

 

 

 

greenmobility_sharenow

PARKERING OG HOTSPOT

Der er gratis parkering lige ude foran og derudover er FRAMEHOUSE hotspot for både GreenMobility og ShareNow, så der er også rig mulighed for at vælge den grønne transport til og fra huset.

Bil+trailer

BIL- OG TRAILERLEJE

Med bil- og trailerleje giver FRAMEHOUSE  dig muligheden for at få hjælp til transport, hvad end det gælder du og dine gæster eller kørsel af gods af større eller mindre omfang. 

IMG_1869

 

FISKEBIL “FRA HAV TIL BORD”

 

Det har aldrig været nemmere at få fat i friske fisk! Martin fra “Fra hav til bord” vil holde med sin fiskebil foran FRAMEHOUSE jævnligt, og lover fuldstændig friskfangede fisk, der er nøje udvalgt hos fiskeren. Sortiment afhænger af dagens fangst. 

 

SHL_Architects_The-Royal-Library_day-light-view


DANSK ARKITEKTUR

 

FRAMEHOUSE er tegnet af det anerkendte arkitektfirma Schmidt Hammer Lassen, som bl.a. også stod bag Den Sorte Diamant.

Good_stuff_20

 

PRINT, SCAN & KOPI SAMT KONTORARTIKLER

 

Som lejer i huset har du adgang til printer, scanner og kopimaskine via follow-me print, knyttet op på din personlige nøglebrik. I receptionen finder du et udvalg af de mest gængse kontorartikler.

 

OG DER ER ENDNU MERE...

Udover de mange services og fordele du kan benytte dig af som lejer i huset, og som medlem af FRAMEMEMBER, er noget af det, der gør det unikt at være lejer i FRAMEHOUSE, vores meget høje serviceniveau samt vores allestedsnærværende fokus på at skabe fællesskab. Netværk og synergiskabelse for din virksomhed, men også fællesskab på det helt personlige plan, for alle os, der har vores daglige gang i huset.

om framehouse

Hør og se Martin Kvist-Madsen fortælle om opførelsen af FRAMEHOUSE.  Se de omgivelser du som lejer kan få i FRAMEHOUSE, giv os et kald på +45 38 79 10 40 – vi vil rigtig gerne give dig en rundvisning!
Framehouse_lejemaal