Netværksmorgenmad for lejere, medlemmer og ambassadører

Dato:
Fredag d. 3. september

Tidspunkt:
kl. 08.30

Netværksmorgenmad for lejere, medlemmer og ambassadører.

Løbende året igennem, faciliteter vi i FRAMEHOUSE en række inspirationsmøder, events og sociale tiltag, hvor du som medlem er velkommen og har mulighed for at møde og involvere dig med resten af netværket i FRAMEHOUSE og FRAMEMEMBER.

Vi er efterhånden rigtig mange med fast tilknytning til huset og har i årets løb rundet 100 medlemmer. Der er derfor et enormt potentiale for netværk, både i faciliterede rammer, men også blot i hverdagen. Derfor har vi stablet et ambassadør netværk på benene, hvor vi har samlet skarpe profiler fra mange forskellige brancher, og med mange forskellige kompetencer,  
Vi præsenterer vores ambassadører, og tanken bag netværket, og hvordan du kan gøre brug af dem i forhold til netop din virksomhed og dine udfordringer. 

En del af vores ambassadører er tilmed bosat lige her i Dragør og har, med deres virke som ambassadør her i huset, sagt ja til, at være med til, at sætte fokus på netop det lokale erhversliv og iværksætteri. 

Kommende arrangementer

Afholdte arrangementer