Aktiviteter

Med Fokus på udvikling, fællesskab og netværk

AKTIVITETSKALENDER

FRAMEHOUSE er et levende hus og samlingspunkt for erhvervslivets store og små aktører. Vi ser det som vores pligt at formidle viden og netværk, såvel erhvervsmæssigt som socialt til vores lejere og medlemmer.

 

Vi bestræber os på, altid at have fingeren på pulsen og tage de emner op, der rører sig både i omkring os. I FRAMEHOUSE bliver du som medlem inviteret ind i et hus med et højt fagligt fokus, men hvor det også skal være både sjovt og berigende at være på det personlige plan.

 

Løbende året igennem, faciliteter vi i FRAMEHOUSE en række inspirationsmøder, events og sociale tiltag, hvor du som medlem er velkommen og har mulighed for at møde og involvere dig med resten af netværket i FRAMEHOUSE og FRAMEMEMBER.


I løbet af året, afholder vi også en række arrangementer, hvor du, som ikke er fast tilknyttet huset, kan deltage. Hold øje med sitet her og med vores Facebookside.

KOMMENDE arrangementer i FRAMEHOUSE

Afholdte arrangementer

FASTE arrangementer

Følg med i, hvad der sker i FRAMEHOUSE den nærmeste tid

se billeder fra tidligere arrangementer her!

AMAGERS BEDSTE ERHVERVSFÆLLESSKAB

Mange spændende virksomheder og profiler er medlem af FRAMEMEMBER. Vores fornemste opgave som bindeled og facilitatorer af netværket, er at skabe kontakt og hjælpe de gode samarbejder på vej. Det er nemlig præcis det et fællesskab skal kunne. Er du nysgerrig på dine nye kompetente sparringspartnere? Klik på logoerne nedenfor for at læse mere.