NÆROMRÅDET

Oplev det autentiske og lokale byliv

Dragor_framehouse

OMRÅDET

I spadser afstand fra FRAMEHOUSE ligger den smukke, gamle fiskerby med sit charmerende maritime miljø og den seværdige bykerne.

Havnen og de hyggeligt brostensbelagte gader, huser mange seværdigheder og en perlerække af små restauranter, beværtninger og butikker i det nærliggende område. 


Endvidere har du mulighed for at kombinere din hverdag med et besøg hos vores naboer ProWorkout og Racket Club Dragør, som giver mulighed for styrketræning og en omgang padel med dine kollegaer.


Arbejdsdagen kan også både startes og afsluttes på Dragør Søbad, som ligger smukt placeret ved siden af Dragør Fortet. Du har altid mulighed for at benytte badeanstalten, og som frisk vinterbader, kan der søges om medlemskab ved De Dragør Vandhunde, eller du har mulighed for at tilmelde dig yogatræning, som også afholdes i de unikke omgivelser.


FRAMEHOUSE er beliggende få minutter fra motorvejsnettet, der forbinder dig let og hurtigt til øvrige dele af ind- og udlandet. Med bus fra A.P. Møllers Allé har du direkte adgang til Danmarks største lufthavn.

GODE LINKS - Kombiner din arbejdsdag og brug dit nærmiljø

MINUTTER TIL
HOTSPOT I KØBENHAVNS LUFTHAVN

Mærk friheden med GreenMobility og Share Now, der kører dig lige til døren. FRAMEHOUSE har indgået et samarbejde med de grønne bybiler.

MINUTTER TIL MOTORVEJEN OG RESTEN AF VERDEN

FRAMEHOUSE er beliggende få minutter fra motorvejsnettet, der forbinder dig let og hurtigt til øvrige dele af ind- og udlandet.

MINUTTER TIL ALLE VERDENS DESTINATIONER

Med bus fra A.P. Møllers Allé har du direkte adgang til Danmarks største lufthavn.