FØL DIG HJEMME

SUND ARBEJDSKULTUR
ER ET MOTIVERENDE
FUNDAMENT

I FRAMEHOUSE hersker der ingen tvivl om, at en sund arbejdskultur er et motiverende fundament. Det vigtigste for at skabe en god arbejdsplads, er at man har nogle optimale rammer for sine medarbejdere – da et godt fysisk miljø er essentielt for arbejdsprocessen såvel som motivationen. 

 

 

I FRAMEHOUSE har vi skabt de optimale rammer for din virksomhed med et skarpt øje for placering, lokaler og indeklima, som en moderne arbejdsplads kræver. Hos FRAMEHOUSE samler vi husets lejere og gæster i et nytænkende kontormiljø. 

Gronttorvet-copy

EGET HOT-SPOT FOR GREENMOBILITY

FRAMEHOUSE går ind for den bæredygtige tankegang og bakker op om de grønne visioner. Huset  indgået samarbejde med GreenMobility, der er Københavns grønne delebiler.

Arkitekturen er i højsæde

FRAMEHOUSE er designet med inspiration hentet fra store, traditionelle træladebygninger, hvor synlige trækonstruktioner danner rammerne for åbne kontormiljøer.  De åbne kontormiljøer kan tilbydes indrettet større eller mindre. Det hele afhænger efter lejernes ønsker og behov.

EKSKLUSIVE DESIGN-LØSNINGER FRA VIPP

FRAMEHOUSE er klædt på i VIPPs lækre design. Kontorer fungerer ofte som et andet hjem for medarbejdere, for hvem funktionelle og æstetiske rammer kan være altafgørende i en hårdtarbejdende kultur.

KOM LET OG HURTIGT AFSTED OG MÆRK FRIHEDEN

Samarbejdet med GreenMobility sikrer husets lejere og gæster en nem og hurtig adgang til lufthavnen, metroen og resten af København. Tanken om parkering og kørsel i indre København er en udfordring for mange og tidskrævende øvelse.


FRAMEHOUSE er glade for at have indgået en aftale med begge – det understøtter vores målsætning om at tænkt grønt i hverdagen. Vi vil gerne supplere det traditionelle, kollektive trafiktilbud med nye transportløsninger, der gør det enklere for mennesker at klare sig uden egen bil.


Det handler om hele tiden at gøre det let og sikre tilgængelighed for de allerede meget gode miljøvenlige og digitale transportløsninger der allerede findes.

BÆREDYGTIGHED

Bæredygtighed kan anskues fra mange vinkler og niveauer, men for arkitekt John Foldbjerg Lassen drejer det sig om at få bæredygtighed ned i “ øjenhøjde “, så folk kan forstå, hvor lidt der egentlig skal til, ved at vi alle opfører os fornuftige for at være bæredygtige i vores dagligdag.

Social bæredygtighed
I den totale oplevelse af FRAMEHOUSE har træet den helt afgørende faktor, for at alle mennesker sikkert vil føle sig tilpas i huset. Træ kan noget, som andre materialer har svært ved. Under social bæredygtighed hører også overskuelighed, hvilket vil sige tryghed. Det er et hus, hvor man vil føle sig tryg, fordi huset har en åben varm karakter. Huset er overskueligt med glasvægge, hvilket sikrer, at man hurtigt kan komme i kontakt med hinanden, men samtidig er det et hus, hvor der kan “ skabes små sociale lommer”. Vores store, grønne planter skal sørge for, at binde de to etager sammen, så huset vil omfavne en, uanset hvor man er i huset.

Modsat mange andre tilsvarende company houses, vil omgivelserne give en tryghed, lige fra man træder ind i bygningen. En del andre company houses er mere opdelte, ligesom et standard kontorbyggeri. I FRAMEHOUSE vil man kunne sidde tæt på hinanden uden at forstyrre andre, fordi konstruktionprincippet naturligt vil give nogle opdelinger, dog er disse opdelinger “varme“ pga. brugen af træ.

 

Foruden en spændende og funktionel arkitektur vil det miljø- og CSR-venlige flerbrugerhus energimæssigt være stor set selvforsynende og derigennem forberedt til DGNB-certificering i kategorien GULD.

3 eksempler på bæredygtige principper anvendt på FRAMEHOUSE

  1. Fra vugge til grav – alle materialer kan genanvendes. De er desuden udviklet og produceret i Danmark, hvilket har betydning for det samlede energiregnskab. Det kan f.eks. godt være, at et produkt er billigere at fremstille i udlandet, men energiforbruget på transport kan i så fald let ende med at gøre det samlede energiregnskab højt.

  2. Græs på taget – sedum (en slags urtegræs red.) forsinker regnvandets naturlige løb og forhindrer store temperatursvingninger.

  3. Skorstenseffekten – smalle vinduesbånd øverst i vinduespartierne på de to facader kan åbnes, så der skaffes frisk luft uden det føles som træk. Det sikrer et godt indeklima og reducerer brugen af det indbyggede ventilationsanlæg.

OM ARKITEKTEN

Han løser store opgaver ude i verden, men et lille projekt i Dragør var umuligt at sige nej til. Arkitekt John Foldbjerg Lassen fra Schmidt Hammer Lassen Architects mener, at FRAMEHOUSE på A.P. Møllers Allé er et toneangivende eksempel på fremtidens kontormiljø. FRAMEHOUSE er et anderledes, designet og udformet kontorfællesskab, hvor husets daglige brugere og gæster vil blive serviceret i et inspirerende, nytænkende, og bæredygtigt miljø, hvor fællesskabet er en vigtig ”keystone”

 

FRAMEHOUSE er designet med inspiration hentet fra store, traditionelle træladebygninger, hvor synlige trækonstruktioner danner rammerne for åbne kontormiljøer, som kan tilbydes indrettet større eller mindre, alt efter lejernes ønsker og behov.

 

I den 2 etager høje midterbygning er der indrettet mødeafsnit og kantine samt mindre opholdsområder med siddegrupper.

 

FRAMEHOUSE er et højkvalificeret, bæredygtigheds byggeri, hvor kun sunde og naturlige materialer er indbygget i deres egen materialitet. Dette sikrer huset en lang levetid, hvor materialernes naturlige egenskaber sikrer, at huset ældes naturligt og med ynde.

 

FRAMEHOUSE har hentet inspiration fra tidligere tiders produktionsbygninger, som f.eks. de gamle, danske teglværker og tømmerhandler, hvor massive trækonstruktioner dannede ramme over datidens arbejdspladser.

 

FRAMEHOUSE er opbygget med afsæt og inspiration fra disse miljøer i et nytænkende design og materialevalg, som giver et anderledes og inspirerende miljø, hvor træ, beton og glas er sammenbygget, så der opstår et varmt og inspirerende arbejdsmiljø med et råt industrilook og dansk hygge.

EKSEMPLER PÅ BYGGERIER FRA SCHMIDT HAMMER LASSEN

EKSKLUSIVE DESIGN-LØSNINGER FRA VIPP

FRAMEHOUSE er klædt på i VIPPs lækre design…
Kontorer fungerer ofte som et andet hjem for medarbejdere, for hvem funktionelle og æstetiske rammer kan være altafgørende i en hårdtarbejdende kultur.

Husets fællesarealer er også fuldt indrettet med eksklusive designløsninger fra den traditionsrige, danske designvirksomhed VIPP. Når du træder ind i huset, vil du opleve det tidløse design – det vil være i lige fra loungemøbler og belysning til køkkener og badeværelser. Designløsninger, som understøtter husets lyse og indbydende “New Nordic” atmosfære.

Det industrielle og minimalistiske, sorte look er helt fri for modeluner og trends for netop at bringe enkel form og funktion ind i køkkenet. Faste greb, en massiv bordplade i stål, skræddersyede skuffeindsatser og et køkken hævet på ben for nem rengøring – praktisk og enkelt.

Alle detaljer er nøje gennemtænkt og defineret i et tidløst formsprog med afsæt i professionelle madkunstneres høje ambitioner. Kompromisløshed på højeste niveau og fuldt funktionsdygtigt enhed – en privat gastronomisk legeplads klar til brug.