amagers bedste Erhvervsnetværk

I FRAMEHOUSE INTERESSERER VI OS FOR DET POTENTIALE, DER FINdes i amagers MANGE KREATIVE OG DYGTIGE VIRKSOMHEDER.

Når du vælger kontorplads hos FRAMEHOUSE på Amager, åbner du døren til et dynamisk erhvervsnetværk, der spænder over en bred vifte af kompetencer og virksomhedsprofiler. 

 

I FRAMEHOUSE går vi ud over bare at tilbyde kontorpladser, vi investerer aktivt i at opbygge og pleje det sociale fællesskab i huset, da det fungerer som et centralt bindeled for potentielle samarbejder og sparringspartnere.

 

FRAMEHOUSE er ikke bange for at sætte vigtige og udfordrerende emner på agendaen, hvis vi mener vi som fællesskab, kan være med til at gøre en forskel. Vi ønsker at udfordre og samspille nationalt og regionalt med kommunen, samt med emner der ligger os på sinde. Vi har fokus på Dragør og erhvervslivet på Amager. 


FRAMEHOUSE  har desuden tilknyttet et ambassadørnetværk, der består af stærke erhvervsprofiler – mange af dem ovenikøbet også bosat i Dragør. Vores ambassadørnetværk hjælper os med at sætte emner på dagsordenen, afholde debataftener, foredrag, netværksgrupper, medlemsrådgivning og korrigere vores fokus.


Vi ved, at vi sammen kan skabe synergi og gode fælles rammer for Amagers erhvervsliv.

MArtin kvist-madsen

Bliv en del af fællesskabet

Mød alle ambassadørerne

Anne Skare

Fremtidsforsker // Universal Futurist

Anne er en af Skandinaviens, måske endda en af verdens, førende fremtidsforskere. Hendes store viden indenfor hvordan vi tilpasser og transformaterer vores tanker handlemåder, gør hende efterspurgt som foredragsholder, men også som provokatør over hele verden. 

Anne er bosat i Dragør. 

Annelise Warrer

Shadow Facilitator // Leder

Annelise er certificeret Shadow Facilitator med en kæmpe passion for udvikling af mennesker via skyggearbejde, som gennemsyrer alt hvad hun laver. Annelise arbejder til daglig som Head of Compliance i Nykredit-koncernen og har også en advokattitel og en MBA med i bagagen. Annelise er en erfaren oplægsholder ift. både skyggearbejde og compliance. Annelise er bosat i Dragør

Danny Feltman

CEO // Designers Company

I kraft af sin rolle som CEO for Designers Company, er Danny Feltmann vant til at balancere svære beslutninger. Denne viden og erfaring er også blevet bemærket hos andre virksomheder, bl.a. hos Joe & the Juice hvor Danny tidligere har været med ombord som bestyrelsesformand.

Danny er bosat i Dragør

Ebbe Sand

Fodboldagent // DBU
Ebbe Sand er tidligere professionel fodboldspiller, som både har spillet i Danmark og i udlandet. Ebbe Sand er med sin egen historie og sin vindermentalitet en dygtig og velanset inspirator. 

Jakob Frimann Sørensen

Business Director // NENT Group

Jakob Sørensen sidder som Nordic Head of Sport Ad Sales i Nordic Entertainment Group. Jakob har stærkt kendskab til traditionelle og digitale medier, herunder stærke kompetencer i bl.a. salg, ledelse, forhandling og relationsopbygning. Stor erfaring med kommercielle partnerskaber omkring sport.

Jan Larsen

Virksomhedsejer // Racket Club

Jan Larsen, iværksætter med flere virksomheder bag sig, og solgte i 2016 sit livsværk MIND4IT, er tidligere ejer af ProPadel og nu i gang med at bygge Racket Club Denmark op til en landsdækkende padelcenter-kæde. Derudover ren Dragør patriot. 

Jan Steen Jensen

Group CEO // Airland Logistics

Jan har været ansat i og med til at forme Airland Logistics siden den spæde start i 1970´erne. I 2003 købte Jan virksomheden og har sidenhen drevet det til en stor international succes. 

Jens Aage Skare Nielsen

Leder og ildsjæl // Nordstrandens SFO

Jens Aage var tidligere ansat i A.P. Møller Mærsk med stor succes. Men følelsen i maven var ikke rigtig og Jens Aage sagde sit sikre, velbetalte job op, for at følge mavefornemmelsen og læse til lærer. Jens Aage er, udover sit job som SFO leder, involveret, i mange forskellige projekter og er med sin visionære tankegang en inspiration.

Jesper Buch

Iværksætter og virksomhedsejer

Jesper Buch er iværksætter ind til benet. Jesper ejer flere virksomheder og har i dag stort fokus på at investere i nyopstartede virksomheder med potentiale. 

Jesper Uggerhøj

CEO // Løgismose/Meyer

Jesper har en lang erfaring som CEO og har ledet flere store danske virksomheder med succes. Derudover bidrager Jesper til bestyrelsesarbejdet i flere danske virksomheder og sidder desuden i hovedbestyrelse og forretningsudvalg for Dansk Industri. Jesper er bosat i Dragør.

John Foldbjerg Lassen

Arkitekt  // Suder Lassen Architects

John Lassen er en internationalt anerkendt arkitekt. Han har bl.a. tegnet Den Sorte Diamant. John er også arkitekten bag FRAMEHOUSE. John Lassens visioner om bæredygtighed er både ambitiøse og en kilde til inspiration. 

Kasper Egelund

CEO // VIPP

Kasper Egelund er 3. generationsejer af VIPP. Han startede som Marketingsdirektør og sidder i dag som CEO. Visionerne for VIPP er store, der i dag i høj grad lægger fokus på holistiske designprojekter. Kasper er bosat i Dragør.

Kenneth Gøtterup

Borgmester // Kenneth Gøtterup

Kenneth Gøtterup har været borgemester i Dragør Kommune siden 1. januar 2022. Kenneth Gøtterup har mange års erfaring som kommunal politiker samt stærk erfaring indenfor ledelse af komplekse driftsorganisationer og udvikling af ledergrupper. 

Kim Damkær

Salgsleder // Modino

Kim Damkær har stor erfaring med salg på tværs af en lang række industrier. Kim har ledet mange virksomheder med success og vendt dem til mere profitable forretninger. Herunder er bæredygtig ledelse, partnerskaber og udvikling centralt for Kim.

Lene Espersen

CEO (tidl. Udenrigsminister) //  Danske ARK

Lene Espersen er tidligere Udenrigsminister og har i mange år drevet politisk karriere hos Det Konservative Folkeparti. I dag er Lene CEO i Danske Arkitektvirksomheder med en ambition om at forbedre grønne forretningsmuligheder.

Lars Juhl

Iværksætter og virksomhedsejer

Med mere end 20 års erfaring som CEO og Skibsejer har Lars en stor viden om virksomhedsledelse, som han i dag tager og bruger i sit konsulentfirma Bounce Development. Her rådgiver han om at lede med passion og formål.

MajkEn henriksen

Selvstændig Sponsorship & Brand Activation

Majken har i mere end 20 år arbejdet med sponsorater, brand aktivering og events indenfor sport og kultur. Hun er tidligere sponsorchef i Danske Bank bl.a. med ansvaret for deres hovedsponsorat af fodboldlandsholdet. Hun er idékvinde bag mange kreative partnerskaber, kunde- og brandaktiviteter og SoMe content. 

Micael Buckle

CEO og ejer  //  IntHRface

Micael Buckle er ejer og CEO i IntHRface, som blev etableret ud fra en ambition om at gøre komplekse udfordringer mere enkle, forståelige og håndgribelige. Micael har bl.a. erfaring indenfor strategiudvikling og implementering HR audit og analyse samt udvikling af ledelsesteams.

 

Michael Busk

Virksomhedsejer // HumanSpeed

Michael Busk er iværksætter med mange projekter i porteføljen, herunder mange lokalt placeret i Dragør. I dag driver han HumanSpeed og er en af de bærende kræfter bag det succesfulde cykelløb Race500 Against Cancer.

Mikael Nilsson

CEO og stifter // November First

Mikael Nilsson er Fintech entreprenør og CEO i betalingsinstituttet November First A/S. Mikael har stor erfaring med Fintech Startups, samt rådgivning og forretningsudvikling indenfor cloudservices, Internet, Telco og Bank, herunder finansiel regulering.

Nicolaj Mariegaard

Adm. Direktør // HWF Denmark

Nicolaj Mariegaard er Adm. Dir. i HWF Denmark. Nicolaj har mange års erfaring med forretningsdrift i flyfragtsbranchen, i hvilken han har arbejdet siden 1999. Desuden har Nicolaj stor erfaring med internationale forretningsanliggender. 

Peter Mørk

Iværksætter og virksomhedsejer

Peter Mørk har 25 års erfaring i internationalisering af virksomheder og speciale i den kreative sektor hvor Peter tager sine klienter med fra strategien til markederne. Han er selv aktiv i 3 start-ups og kender derfor do’s and dont’s

Terese Hoffeldt

Virksomhedsejer // HEVEA

Tereses firma HEVEA blev grundlagt for 14 år siden med missionen om at drive en kommerciel succes og samtidig skabe “positive impact” til fordel for mennesker og miljø. Det er lykkedes og i dag sælges HEVEA i 45 lande, hvor HQ ligger i Dragør.

Thomas Jørgensen

Virksomhedsejer //  ProTreatment

Thomas Jørgensen er ejer af kæden ProTreatment. Thomas er en stærk profil, hvad angår skadeforbyggelse- og behandling samt forretningsudvikling. Herunder fungerer Thomas også som sundhedsfaglig rådgiver af racerkører Kevin Magnussen.