FRAMEHOUSE STØTTER SPORTEN

Sport, idrætstraditioner og lokale ildsjæle 

VI STØTTER LOKALT, SPORTEN OG FÆLLESSKABET!

sponsor på cykelløbet ”Race500″

Race500 Against Cancer er et særligt hjertebarn. 500 kilometer på to hjul, tværs gennem landet, iklædt lycraantræk fra top til tå… samler rytterne penge ind. Alt sammen til fordel for Kræftens Bekæmpelse. FRAMEHOUSE er stolt hovedsponsor for 5. år i træk, for sammen er vi stærkest i kampen mod kræft.

Sponsor i Dragør Boldklub

Dragør Boldklub, Amagers ældste af slagsen, fylder meget i lokalsamfundet. Udover at være primus motor for lokal idræt i Dragør, bakker boldklubben op om en sund kultur blandt børn såvel som unge og voksne. FRAMEHOUSE støtter med glæde op om en årelang og sund idrætstradition, som Dragør Boldklub er forgangsmænd for.

Sponsor for svømmeren Casper

Casper Puggaard har svømmet siden han var kun få år gammel. Casper går på Team Danmark gymnasiet Falkonergården, som giver mulighed for, at svømningen kan fylde det meste af hans verden med 9 ugentlige træninger, stævner i både ind- og udland, træningslejre mv. Casper er nykåret dansk juniormester fra marts 2022, og ambitionerne er tårnhøje for den unge elitesvømmer. EM for juniorer er næste mål på vej mod den helt store drøm om OL-deltagelse. I FRAMEHOUSE støtter vi glædeligt op om unge, lokale ildsjæle som Casper.

Bæredygtigt hus - bæredygtigt lokalmiljø

I FRAMEHOUSE er bæredygtighed et vigtigt nøgleord, og ligeså vigtigt er det for os at værne om et bæredygtigt lokalmiljø. 

 

Vi ser det som en vigtig opgave at støtte op om sportsentusiaster, idrætstraditioner og lokale ildsjæle, der gør en ekstra indsats.

 

Race500 Against Cancer, Dragør Boldklub og elitesvømmer Casper Puggård repræsenterer alle dette, og vi er stolte af at hjælpe dem på vej.

Få et indblik i race500 2021 her

Race500 Against Cancer løber af stablen i juni hvert år, hvor mere end 80 engagerede ryttere cykler 500 kilometer på 3 dage – alt sammen for at samle penge ind til fordel for Stafet For Livet – Dragør og Kræftens Bekæmpelse.