Fællespadel

Dato:
Onsdag d. 25. maj

Tidspunkt:
kl. 7.00-9.00

I FRAMEHOUSE er fællesskabet vigtigt, og derfor ønsker vi at tilbyde fællesskab og padel en gang hver tredje uge – således at husets medlemmer, lejere og ambassadører kan mødes på kryds og tværs. Man har derfor mulighed for ikke mindst at udvide sit erhvervsnetværk, men samtidig muligheden for at udvide sit padelnetværk – og hermed have folk at spille med i fritiden. Vi har alle 3 baner fra 7:00-9:00, hvor der på to af banerne bliver spillet Americano Padel. Americano er en ofte anvendt spillemåde, hvor man trækker lod mellem forskellige med- og modspillere i hver kamp. FRAMEHOUSE vil som altid stå vært til morgenmad efterfølgende, hvor der mulighed for snak og hygge. 

For tilmelding henvend dig i receptionen, eller blot skriv dig på padel listen.

Kommende arrangementer

Afholdte arrangementer