erhvervsprojekt for DRAGØR SKoLEns 9. klasser

Dato:
Tirsdag d. 16. januar

Tidspunkt:
kl. 17.30-20:30

Kære 9. klasser,

 

Vi vil gerne invitere jer med til et spændende erhvervsprojekt i FRAMEHOUSE d. 16. januar fra kl. 17:30-20:30 hvor vi har fornøjelsen af at samle alle 9. klassere fra Dragør Skole til en inspirerende aften.


Sidste års pilotprojekt for Store Magleby Skoles 9. klassere var en stor succes, hvor engagerede erhvervsfolk delte deres erfaringer og kompetencer. Det var tydeligt, at det smittede af på eleverne og at det gav dem nye perspektiver. 


Derfor gentager vi succesen til januar. Du får mulighed for at lytte til oplæg fra erfarne erhvervsfolk indenfor en bred vifte af brancher, som hver især har en historie og gode råd med på vejen til dig der er nysgerrig på mulighederne for fremtiden. 

 

Kom og netværk med hinanden og bliv inspireret på fremtiden.

Vi ser frem til at se dig til en lærerig aften i FRAMEHOUSE.

 

Kunne du som erhvervsperson tænke dig at deltage, bedes tilmelding venligst ske på [email protected]

Kommende arrangementer

Afholdte arrangementer