Shopping & Netværk

Dato:

Torsdag d. 21. november. 

 

Tidspunkt:

kl. 17.00 – 21.00 

Kom med til et inspirerende shopping- og netværksevent for kvinder! Vi har samlet kvindelige iværksættere og lokale butiksdrivende fra Dragør til en hyggelig aften, hvor du kan finde de perfekte julegaver og netværke. Det er åbent for alle – uanset om du er iværksætter, ansat eller blot interesseret.

Dette er din chance for at møde lokale erhvervsdrivende og tage hul på julegaveindkøbene, alt imens du støtter det lokale erhvervsliv. Tag din veninde, kollega, mor, søster eller datter med under armen til denne særlige aften.

Din billet bestilles over Ticketbutler (klik her)

Billetten inkluderer:

  • Velkomstdrink & snack
  • Let Tapasmenu
  • Lækker Goodiebag !

Pris pr. billet: Kr. 185,- + gebyr

Bemærk, at der er et begrænset antal pladser, så vi anbefaler hurtig tilmelding, hvis du vil sikre dig en plads til denne helt særlige aften.

Vores rolle som facilitator

Vi i FRAMEHOUSE er stolte over at kunne facilitere dette spændende event og stille vores lokaler til rådighed for en aften, hvor lokale kvinder kan samles til netværk, shopping og fællesskab. Som værter ønsker vi at skabe de bedst mulige rammer for en dag med inspiration og fokus på det lokale erhvervsliv, som bidrager til at gøre Dragør til et attraktivt sted at handle og drive forretning.

Eventet er arrangeret af XLOCK, FYS 2000, Butik 22 og Kongeskov Keramik, som har sammensat et program med fokus på kvindelige  erhvervsdrivende i Dragør. Vi er stolte over at kunne støtte op om et initiativ, der styrker vores lokale butiks- og erhvervsliv samt fællesskab.

Et event med fokus på kvindelige iværksættere

Eventet henvender sig til kvinder, der ønsker at støtte lokale iværksættere og butiksdrivende. Her vil der være mulighed for at netværke, shoppe julegaver og opdage nye spændende butikker/virksomheder i Dragør. Vi håber, at både deltagere og besøgende vil få en inspirerende aften fyldt med netværk!

Ønsker du at høre mere om de lokale butikker fra Dragør?
Hold løbende øje med vores sociale medier!

Kommende arrangementer

Afholdte arrangementer