Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dansk design

8. oktober 2020 @ 17:00 - 19:00

Dansk design fremadrettet – hvad kendetegner dansk design og hvad skal vi kunne fremover?

Dansk design er måden vi tænker på og ikke kun produkter, eller er det? Designvirksomheden VIPP er blevet verdenskendt på en vippespand til en frisørsalon og har siden designet og udviklet et fantastisk design univers.

Et af Danmark mest anerkendte arkitektfirmaer, Schmidt Hammer Lassen, som i øvrigt har tegnet FRAMEHOUSE, blev forrige år solgt til verdens næststørste arkitektfirma Perkins & Will,netop pga. ”the Nordic Approach”.

Dansk Design Center udbreder og undersøger Dansk design worldwide, understøtter og mapper processerne bag, og markedsfører herigennem Danmark.

Mød Direktør for Dansk Design Center Christian Bason, Founding Partner af Schmidt Hammer Lassen Architects Bjarne Hammer samt Direktør i VIPP A/S Kasper Egelund, til en snak i sofaen hos FRAMEHOUSE om en af Danmarks aller største styrker; vores design.

Arrangementet er åbent for alle, deltagelse koster 100 kr. For at efterkomme restriktioner ift. Covid19, vil der være et begrænset antal pladser til rådighed.

Tilmelding via telefon: 38 79 10 40 eller mail: [email protected]. Din tilmelding er først endeligt bekræftet, når du modtager en mail fra os herom!

Detaljer

Dato:
8. oktober 2020
Tidspunkt:
17:00 - 19:00

Sted

FRAMEHOUSE