Framehouse_aktivitet_06

Kick-ass foredrag med jesper buch

Det blev til en aften i iværksætteriets tegn, da Jesper Buch kom til Dragør og fortalte historien om, hvordan hans eget iværksættereventyr tog ham fra kælder til milliard.

Den 4. oktober 2019 slog FRAMEHOUSE dørene op for et arrangement med Jesper Buch, serieiværksætter og stifter af bl.a. Just Eat, der fortalte om sin rejse fra kælder i Kolding til milliard. Buch kom omkring både opture og nedture, som man som iværksætter aldrig kan være foruden. 

Arrangementet var fuldstændig udsolgt, og over alt vrimlede det med spændte gæster, der forud for foredraget havde mulighed for at netværke og hilse på både nye og kendte ansigter… og nå ja, baren var selvfølgelig også åben.

Personlige anekdoter og reflektioner var der masser af, og det var i særdeleshed disse, der fangede publikum. Buch rundede både rejsens opture og nedture, det var vigtigt for ham at understrege, at rejsen ikke havde været nem. Med 80 timers arbejde om ugen, server-breakdown, ingen backup og dermed al data mistet, har det ikke udelukkende været en dansk på roser. Men hver gang man crasher, rejser man sig igen…

“Forestil jer, at man lige har besteget et bjerg, og der er én der siger: “Det dér bjerg kunne være fedt at bestige.” Og så er der en anden, der siger: “Ja, det gør vi!” Det er sådan, det skal være,” fortalte Jesper Buch.

Endelig fortalte Buch også om dengang i 2011, hvor Just Eat blev solgt, hvor han det ene øjeblik var ejer af udbringningsfirmaet, og det næste var multimillionær. Hans reaktion på dette er måske atypisk for mange, men han besluttede sig for at gå pilgrimsruten, Santiage de Compostela. Det var vigtigt for ham at bevare jordforbindelsen.

Efter foredraget fik publikum muligheden for at hilse på Jesper, samt købe et underskrevet eksemplar af bogen “Kick Ass”.

 

Jesper Buch er desuden medlem i FRAMEHOUSE’s ambassadørnetværk, som består af en række af landets stærkeste erhvervskompetencer – mange af dem ovenikøbet også bosat i Dragør. Vores ambassadørnetværk hjælper os med at sætte emner på dagsordenen, afholde debataftener, foredrag, netværksgrupper, medlemsrådgivning og korrigere vores fokus.

 

Derudover har ejerne af FRAMEHOUSE Martin Kvist-Madsen og Lene Louise Kvist-Madsen, der også har entreprenørfirmaet KOM-KBH, indgået et samarbejde med Jesper Buch om opførelse af studieboliger og iværksætter-hub på Frederiksberg.

 

Tilmed er det også gennem Jesper, at FRAMEHOUSE har fået indsat to MUTEBOXe, lydisolerede telefonbokse, som er kendt fra DR’s iværksætterprogram “Løvens Hule”, hvor Jesper også er tilknyttet.

 

Læs mere om fordraget med Jesper Buch via AmagerNyt her: https://www.amagernyt.dk/2019/10/08/fuldt-framehouse-og-festlig-stemning-til-jesper-buch-kick-ass/

 

Vi har flere spændende arrangementer i kikkerten, hold øje med aktivitetskalenderen her på hjemmesiden.

 

Kommende arrangementer

Afholdte arrangementer