Foredrag med tommy ahlers

Den 28. november 2019 gæstede serieiværksætter og medlem af folketinget Tommy Ahlers FRAMEHOUSE, til en snak om sine erfaringer som iværksætter og siden politiker.

Tommy Ahlers startede sin første virksomhed i 2005 efter at have siddet som strategikonsulent i McKinsey i fire år.

I dag sidder Tommy som folketingsmedlem i Venstre og var desuden Uddannelses- og Forskningsminister i 2018-2019.

Tommys egne historier om op- og nedture, sejre og fiaskoer var dét, der for alvor fangede aftenens gæster. 
Undervejs serverede Ahlers et af sine bedste råd til alle der går rundt med en iværksætterdrøm:
 
“Det er ikke pengene, der skal være drivkraften. Jeg har aldrig mødt en succesfuld iværksætter, hvor det var penge, der var drivkraften. det kan godt være at penge ender med at være resultatet, men drivkraften skal være at skabe noget,” fortalte Tommy Ahlers.

Forud for, og efter, foredraget med Tommy Ahlers var der mulighed for at netværke og hilse på både nye og kendte ansigter. 

Og ja, baren var selvfølgelig også åben!

Tommy sluttede aftenen af med at give sine 3 bedste råd videre:

 

  • Vær sulten – “Dem der vinder, er dem, der er mest sultne. Dem, der vil det mest, og dem, der prøver hårdest, det er dem, der vinder.”

  • Forbliv nysgerrig og elsk dine fejl – “Vær ikke bange for at fejle og se fjollet ud. Det er det, vi lærer noget af, det er dér vi bliver klogere.”

  • Sigt efter månen – “Sørg for at have din vision på plads. Hvis dit produkt fejler, så har du stadig din vision og skal bare finde en ny måde at nå den på. Det er din vision, der skal motivere investorer, medarbejdere og kunder. Det er din vision, der altid skal svare på, hvad I arbejder hen imod.”
 
FRAMEHOUSE har flere spændende arrangementer i kikkerten, hold øje med aktivitetskalenderen her på hjemmesiden.