Foredrag med ebbe sand

En aften i fodboldens tegn med masser af personlige anekdoter og gode råd fra en vaskeægte legende. 

Onsdag d. 26. februar 2020 var der linet op til et fantastisk foredrag med tidligere landsholdspiller (og legende) Ebbe Sand i FRAMEHOUSE. Det blev til en aften med masser af personlige historier og anekdoter samt gode råd om, hvad det kræves for at slippe gennem nøglehullet. 

Foredraget tog primært udgangspunkt i Ebbes fodboldkarriere, både på landsholdet og på klubplan, herunder med inddragelse op- og nedture fra tiden som spiller i Schalke 04. 

 

Hyggesnak om gamle minder var ikke blot, hvad Ebbe ville med sit foredrag, derimod var det vigtigt for ham, at gøre det klart, at det er svært at blive én af de få, der får lov at bryde igennem og skabe en fodboldkarriere. Af denne grund, var hans råd, at unge mennesker, hvis ønske er at blive professionel fodboldspiller, også bør tage sig en uddannelse ved siden af.  

“Selv om jeg aldrig kom til at arbejde som bygningsingeniør, så har det givet mig en god ballast efterfølgende”, fortæller Ebbe Sand.

 

Ebbe Sand leverede et spændende foredrag, der fangede alle – unge som voksne.

Adm. Dir. i FRAMEHOUSE, Martin Kvist-Madsen, og Ebbe Sand har kendt hinanden siden de var børn, og nu laver de forretning sammen.

 

“Vi har kendt hinanden i snart 43 år, og vi er endt med at lave business sammen. I den forbindelse har jeg lært en anden side af Ebbe at kende end tidligere. Som forretningsmand er han lige så dygtig og ihærdig som på fodboldbanen, og det har været mega fedt for mig at opleve. Vi kan begge to godt lide at være innovative og skabe ting”, fortæller Martin Kvist-Madsen

 

Ebbe Sand havde forberedt et spændende foredrag om at leve af sin passion, om op- og nedturene med sjove anekdoter og ikke mindst om nye udfordinger i erhvervslivet. 

 

Læs meget mere om aftenen med Ebbe Sand via AmagerNyt her: https://www.amagernyt.dk/2020/01/30/ebbe-sand-viser-vejen-til-succes-i-dragoer/

 

Lyder det interessant? Hold øve med vores aktivitetskalender her på hjemmesiden, der bliver løbende lagt nye arrangementer ind.