Styrk den du er med skygger

Styrk den du er med skygger

Annelise Warrer2

SKYGGEARBEJDE: En introduktion med Annelise Warrer

Styrk den du er, øg din gennemslagskraft, kom i bedre balance og mindsk din negative energi med skyggearbejde.

Den 20. oktober havde vi inviteret Shadow Facilitator Annelise Warrer til en spændende aften i skyggearbejdets tegn. 

 

Skyggearbejde udspringer af psykiater Carl Jungs dybdepsykologi om, at mennesket skal kunne rumme det ‘hele’ menneske – også de ambivalente og modsatrettede følelser og tanker, altså netop menneskets ‘skyggesider’. 

 

 

 

Skyggearbejde handler om at gøre det ubevidste bevidst. At dykke ned i alt det, du har fortrængt om dig selv og som du gemmer, både bevidst og ubevidst, for dagens lys. Giver man sig i kast med dette, kan man opleve at fremstå som et autentisk udtryk af sig selv. 

 

Målet med skyggearbejde er dog ikke at blive ‘perfekt’, men derimod at holde af alt det, du består af, og alt det du er og har gjort i dit liv – og udvikle dig bevidst ud fra dette sted. 

 

Som Carl Jung siger:

 

“Jeg vil hellere være hel end god.”

Annelise gav aftenens gæster en introduktion til netop dette arbejde, så de kan lære at identificere deres egne skyggesider, og arbejde med de problemstillinger, der er til følge.

 

Fremover vil aftenens gæster være opmærksomme på, hvordan de kan øge deres gennemslagskraft, komme i bedre balance, mindske deres negative energi, og i det hele taget styrke dem, de er.  

Lyder det interessant? Hold øje med aktivitetskalenderen her på hjemmesiden, der bliver løbende lagt flere spændende arrangementer ind.

Kommende arrangementer

Afholdte arrangementer

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.