Styrk den du er med skygger 2.0

Dato:
Torsdag d. 16. september

 

Tidspunkt:
kl. 18.00-21.00

 

I oktober sidste år havde vi inviteret Shadow Facilitator Annelise Warrer til en spændende aften i skyggearbejdets tegn. Antallet af tilmeldte var over alt forventning, og derfor har vi inviteret hende endnu gang – version 2.0!

 
Skyggearbejde handler om at gøre det ubevidste bevidst. 
Lær hvordan du kan øge din gennemslagskraft, komme mere i balance og mindske dit energiforbrug på mennesker, der irriterer dig og dræner dig for energi. Du får mulighed for at identificeredine egne skyggesider og du får indsigt i, hvilke problemstillinger skyggesider kan medføre, både i dit arbejds -og privatliv. Du får indblik i nogle af de klassiske skyggesider, og hvad du konkret kan gøre, når du opdager skyggesider hos dig selv eller andre. Så vil du gerne være i stand til både at kunne tackle konflikter hensigtsæssigt og kunne stille tydelige krav til dine børn/mand/medarbejdere/chef og samtidig være en sjov, empatisk og forstående mor/far/chef/medarbejder, så er dette foredrag lige noget for dig! 


Aftenens program: 

Kl.18.00-18.30: Velkomst, let aftensmad og netværk

18.30-19.15: Introduktion til skyggearbejde og hvad man kan bruge det til

19.15-19.45: Pause og mulighed for netværk og 1-1 spørgsmål til Annelise

19.45-20.45: Vi går i dybden med typiske skygger på arbejde og hjemmefronten – praktiske cases

20.45 – 21.00: Afslutning og spørgsmål

 

Efterårets arrangement var fantastisk givende, så vi tør godt love en lærerig aften. Vi glæder os til at se dig!

Prisen er 250,- pr. person, som inkluderer en velkomstdrink, en let aftensmad samt materiale fra aftenen.

Tilmeld dig på [email protected]

Kommende arrangementer

Afholdte arrangementer