UDSOLGT - Foredrag med Lars Juhl

Dato:
Torsdag d. 14. oktober

 

Tidspunkt:
kl. 18.00

“Mit navn er Lars Juhl og jeg har fucked mit liv op – skakmat”
 
Tidligere skibsreder og erhvervsmand, Lars Juhl har brændt sit lys i begge ender og lige i midten – samtidig. Han har betalt prisen for sine valg og prioriteringer i livet. Som 43 årig far til fire, og i sit livs bedste form, faldt Lars Juhl død om på stuegulvet med hjertestop – men blev genoplivet af hustruen. Senere samme aften, på Slagelse Sygehus, fik han endnu et hjertestop og endnu en chance til, med hjælp fra dygtige læger, en pacemaker og måske de højere magter. 
I foredraget “Skakmat”, inbiterer Lars Juhl med ind på skakbrættet og deler 3 markante træk fra sit liv med os, med henholdsvis Bonden, Springeren og Kongen. Bonden står får den spæde begyndelse og handler om den lille brik med de store ambitioner. Springeren står for hurtigt, højere og vildere og giver os et sjældent indblik i livet i overhalingsbanen. Kongen står for både storhed, fald og refleksion. 
Det er en episk fortælling om erobringstogter, storhed og fald og om meningen med livet, forandringsledelse og mestringsstrategier, både på det personlige- og forretningsmæssige plan. Og så er det bare en vild historie, som de fleste mennesker kan spejle sig i og reflektere over. 


Link til JP artikler om Lars Juhl:

https://lnkd.in/gnTmAd79

https://lnkd.in/gWKRhXPhBILLETINFO
Billetter koster 250,00 kr. stk. og inkluderer et glas vin, øl eller en vand samt en let anretning. 
Billetter bestilles på mail til [email protected] og er endelig bekræftet, når vi har registreret din indbetaling. 

Kommende arrangementer

Afholdte arrangementer