UDSOLGT – Foredrag med fremtidsforsker Anne Skare

Dato:
Torsdag d. 3. februar 2022

Tidspunkt:
kl. 17.30

 

Arrangementet er UDSOLGT


Anne er en af Skandinaviens – ja faktisk verdens – førende fremtidsforskere. Med sine store interesse og viden indenfor radikal forandring og transformation af tankegang, er hun i høj kurs som foredragsholder og provokatør over hele verden. Kom og vær med til en spændende aften i FRAMEHOUSE, når Anne gæster huset og skal gøre os klogere på, hvad fremtiden byder på.


AGENDA FOR AFTEN

Kl. 17.30: 

Dørene åbner, let anretning og velkomstdrink Kom i god tid og se dig omkring i det smukke FRAMEHOUSE. Eller få en snak og et glas med de andre fremmødte. 


Kl. 18.00: 

Velkomst ved Peter Mørk og Lene Kvist-Madsen 


Kl. 18.15: 

Anne Skare går på scenen


 Så skyder vi fremtiden i gang! Få overblik over spillebanen, som du skal begå dig på de næste mange år, og konkrete redskaber til at navigere i fremtiden. Det bliver et interaktivt oplæg med masser af plads til spørgsmål og reflektion. Har du mod på mere så køb Annes bog Fremtidssans med hjem eller bliv hængende og nyd de smukke omgivelser i FRAMEHOUSE. 


Kl. 20.30:

Tid til hygge og netværk i skønne omgivelser – og signering af bøger 


Kl. 21.00:

Tak for  i dag – håber at se dig i FRAMEHOUSE igenBILLETINFO

Billetter koster 250,00 kr. stk. og inkluderer, foruden adgang til foredraget, et glas vin, øl eller en vand samt en let anretning. 


Billetter bestilles på mail til [email protected] og er endelig bekræftet, når vi har registreret din indbetaling. 


I FRAMEHOUSE er fællesskabet altid i fokus og vi arbejder kontinuerligt på at pleje og udbygge både netværk og fællesskab. 


Løbende året igennem, faciliterer vi i FRAMEHOUSE en række inspirationsmøder, events og sociale tiltag, hvor du som medlem er velkommen og har mulighed for at møde og involvere dig med resten af netværket i FRAMEHOUSE og FRAMEMEMBER.


I løbet af året afholder vi også en række arrangementer, hvor du, som ikke er fast tilknyttet huset, kan deltage.

Hold øje med sitet her og med vores Facebookside.

Kommende arrangementer

Afholdte arrangementer