UDSAT - Foredrag med Lene Espersen

Dato:
Udsat

Tidspunkt:
Udsat

Lene Espersen er tidligere udenrigsminister, nuværende bestyrelsesformand for Aalborg Universitet og Administrerende Direktør for Danske Arkitektvirksomheder.


Aftenens foredrag vil have elementer fra hvert af de tre områder og Lene Espersen vil derfor både komme omkring sit politiske liv og sit virke som bestyrelsesformand på Aalborg Universitet og som Direktør i Danske Arkitektvirksomheder, med fokus på byggeriets grønne omstilling.

 

Agenda for aften 

17:30:

Dørene åbner, let anretning og velkomstdrink. Kom i god tid og se dig omkring det smukke FRAMEHOUSE eller få en snak og et glas med de andre fremmødte.

18:00: 

Velkomst ved Peter Mørk og Lene Kvist-Madsen

18:15:

Lene Espersen går på scenen og fortæller om sine 20 års oplevelser i dansk politik og karriereskiftet til Administrerende Direktør i Arkitektbranchen, hvor mange af de politiske lærepenge har kunne bruges til at fremme byggeriets sag politisk. Lene vil samtidig sætte fokus på de store udfordringer erhvervslivet skal være med til at løse, heraf ikke mindst bæredygtigheds- og klimadagsordenen.

20:15:

Tid til hygge og netværk i de skønne omgivelser 21:00: Tak for i dag – håber at se dig i FRAMEHOUSE igen. 

 

BILLETINFO

Billetter koster 250,00 kr. stk. og inkluderer, foruden adgang til foredraget, en velkomstdrink samt en let anretning.

I FRAMEHOUSE er fællesskabet altid i fokus og vi arbejder kontinuerligt på at pleje og udbygge både netværk og fællesskab.

 

Løbende året igennem, faciliteter vi i FRAMEHOUSE en række inspirationsmøder, events og sociale tiltag, hvor du som medlem er velkommen og har mulighed for, at møde og involvere dig med resten af netværket i FRAMEHOUSE og FRAMEMEMBER. 

 

I løbet af året, afholder vi desuden også en række arrangementer, hvor du, som ikke er fast tilknyttet huset, kan deltage. Hold øje med sitet her og med vores Facebook side. 

Kommende arrangementer

Afholdte arrangementer