Torsdagsbar med "open Mic"

Dato:
Torsdag d. 10. februar 2022

 

Tidspunkt:
kl. 16.30

Vi åbner baren og giver ordet til vores lejere, medlemmer og ambassadører!


I FRAMEHOUSE lægger vi stor vægt på, at skabe relationer og samarbejde mellem vores lejere, medlemmer og ambassadører. Vores vision og styrke er, at vi på kryds og tværs, kan få glæde af hinandens kompetencer og viden.


Som noget nyt, gir´ vi derfor ordet frit og enhver, der er enten lejer, medlem eller ambassadør i FRAMEHOUSE, har mulighed for at præsentere deres virksomhed, et specifikt produkt, særlige kompetencer eller ideer. Vi er sikre på, at dette vil betyde endnu flere samarbejder på tværs!


I første omgang kommer Madens Verden samt Witrics og indtager scenen, hvor de vil præsentere sig selv og deres virksomhed.


 Skulle man allerede nu være interesseret i hvad Madens Verden laver, så læs endelig med her:

“Madens Verden er du måske stødt på, når du har googlet opskriften på mørbradgryde eller pandekager. For Madensverden.dk er nemlig Danmarks store madmedie, som omkring 2 millioner danskere bruger hver måned. Vi laver først og fremmest madopskrifter, madvideoer og formidler viden om mad.”


Skulle man allerede nu være interesseret i hvad Witrics laver, så læs endelig med her:

 “Witrics bygger på stærke forretnings- og it-kompetencer. Vi tror på, at åben dialog med vores kunder og hinanden giver de bedste løsninger. Vi er specialister i at skabe værdi for vores kunder – og vi sætter en ære i, at det er det, der er vores fokus: Værdiskabelse fra første møde. Så vil du gerne slippe af med dine kedelige arbejdsopgaver og lave flere af de sjove, så kom og hør om hvad nutidens robotter kan hjælpe dig med


Agenda for aften:

16:30 – Åben bar


16:40 – Madens Verden går på scenen


16:55 – Lille pause


17:05 – Witrics går på scenen


17:20 – Mulighed for networking på tværs af hinanden


17:30 – Tak for i dag!

 

I FRAMEHOUSE er fællesskabet altid i fokus og vi arbejder kontinuerligt på, at pleje og udbygge både netværk og fællesskab.


Løbende året igennem, faciliteter vi i FRAMEHOUSE en række inspirationsmøder, events og sociale tiltag, hvor du som medlem er velkommen og har mulighed for, at møde og involvere dig med resten af netværket i FRAMEHOUSE og FRAMEMEMBER. 


I løbet af året, afholder vi desuden også en række arrangementer, hvor du, som ikke er fast tilknyttet huset, kan deltage. Hold øje med sitet her og med vores facebook side. 

Thomas Jørgensen

Kommende arrangementer

Afholdte arrangementer