FORDELPLUSPROGRAM

FROKOSTORDNING

I FRAMEHOUSE tilbydes der fast frokostordning med mulighed for tilmelding fra dag til dag. Maden leveres af nøje udvalgte leverandører, og vi sørger for et velsmagende, nærende og varieret frokosttilbud til dig.

WEB-6Z0A9039-untitled

MØDEFORPLEJNING

Vi har et bredt udvalg af forplejningsmuligheder til dit møde. Ønsker du en oversigt over vores sortiment, kontakt FRAMEHOUSE og vi sender vores forplejningskatalog afsted til dig.

MUTEBOX

Skal du foretage opkald af mere privat karakter eller blot har brug for ro til vigtige telefonmøder –  så har vi stillet 4 muteboxe (kendt fra Løvens Hule) til rådighed. Derudover tilbyder vi også det nyeste fra mutebox, nemlig deres mutebox – meet der kan rumme 4 personer. 

INHOUSE BAR

Vores loungeområde er udstyret med en veludstyret bar, hvorfra der tilbydes flaskeøl, sodavand og fadøl samt et udvalg af vine fra vores lokale leverandør.

Play Padel Dragør 

I FRAMEHOUSE Storage bygningen ved siden af huset har Play padel  lejet sig ind og byder på padel på panoramabaner. Som FRAMEMEMBER inviteres du månedligt på padelspil.

PRINT-6Z0A3373-FH-branding_office-nov21

KAFFELOUNGE OG FÆLLESOMRÅDER

I stueetagen finder du flere fællesområder, samt en kaffelounge, hvorfra du kan forsyne dig med kaffe, vand (m/u brus) og frisk frugt. I de lækre VIPP sofaer vil du kunne afholde et uformelt møde eller læse dagens avis.

Reception-framehouse

RECEPTION

Fra receptionen vil du og dine gæster blive modtaget med et stort smil og et varmt velkommen. Receptionen er bemandet fra 08:00-19:00.

INHOUSE FRISKBAGT MORGENBRØD

Når du møder ind fredag morgen i FRAMEHOUSE bliver du mødt af duften af frisklavet morgenbrød. Vores søde brødbager Tine har nemlig været tidligt oppe, og sørger for vi får en god start på dagen.

PROWORKOUT OG PROTREATMENT

I nabobygningen til FRAMEHOUSE finder du ProWorkout og ProTreatment, der gør det muligt for dig at dyrke motion og få behandling tæt på din arbejdsplads.

DANSK DESIGN

Indretningen i FRAMEHOUSE er stilfuld, men også hyggelig, og består gennemgribende af møbler og interiør fra den danske designvirksomhed VIPP.

RENSETØJ

Via samarbejdspartnere, kan du få dit rensetøj hentet og leveret i FRAMEHOUSE.

BILVASK

Få bilen vasket mens du er på arbejde. Vi har fast samarbejde med EasyCarCare, som giver mulighed for at få bilen vasket, både inde og ude, mens du passer dit arbejde eller holder møde i FRAMEHOUSE.

Good_stuff_15

MASSAGE

FRAMEHOUSE er udstyret med et massagerum, hvorfra vores faste massør og zoneterapeut tilbyder behandlinger.

 

 

 

Gronttorvet-copy

PARKERING OG HOTSPOT

Der er gratis parkering lige ude foran og derudover er FRAMEHOUSE hotspot for GreenMobility, så der er også rig mulighed for at vælge den grønne transport til og fra huset.

Bil+trailer

BIL- OG TRAILERLEJE

Med bil- og trailerleje giver FRAMEHOUSE  dig muligheden for at få hjælp til transport, hvad end det gælder du og dine gæster eller kørsel af gods af større eller mindre omfang. 

FRAMEHOUSE har fået aftale med Økoskabet


Økoskabet er både en online platform, en logistisk løsning og et fysisk afhentningsskab, hvor du kan handle økologiske råvarer fra de lokale landmænd og producenter.

HjertestarterPikto_98913020-p

Hjertestarter


FRAMEHOUSE har hjertestarter og tilbyder årligt førstehjælpsundervisning fra FALCK, herunder i brug af hjerterstarter

SHL_Architects_The-Royal-Library_day-light-view


DANSK ARKITEKTUR

 

FRAMEHOUSE er tegnet af det anerkendte arkitektfirma Schmidt Hammer Lassen, som bl.a. også stod bag Den Sorte Diamant.

PRINT-6Z0A0085-FrameHouse

 

PRINT, SCAN & KOPI SAMT KONTORARTIKLER

 

Som lejer i huset har du adgang til printer, scanner og kopimaskine. I receptionen finder du et udvalg af de mest gængse kontorartikler.