FRAMEMEMBER KALENDER

FRAMEHOUSE er et levende hus og samlingspunkt for erhvervslivets store og små aktører. Vi ser det som vores pligt at formidle viden og netværk, såvel erhvervsmæssigt som socialt til vores medlemmer. Vi bestræber os på, altid at have fingeren på pulsen og tage de emner op, der rør sig både omkring og i os. I FRAMEHOUSE bliver du som medlem, inviteret ind i et hus med et højt fagligt fokus, men hvor det også skal være både sjovt og berigende at være på det personlige plan.

 

Løbende året igennem, faciliteter vi i FRAMEHOUSE en række inspirationsmøder, events og sociale tiltag, hvor du som medlem er velkommen og har mulighed for at møde og involvere dig med resten af netværket i FRAMEHOUSE og FRAMEMEMBER.

Kommende arrangementer

Afholdte arrangementer

FORDELPLUS PROGRAM

FROKOSTORDNING

I FRAMEHOUSE tilbydes der fast frokostordning med mulighed for tilmelding fra dag til dag. Maden leveres af nøje udvalgte leverandører og vi sørger for et velsmagende, nærende og varieret frokosttilbud til dig.

MØDEFORPLEJNING

Vi har et bredt udvalg af forplejningsmuligheder til dit møde. Du finder hele sortimentet sammen med frokostmulighederne i vores roomservicemenu.

MUTEBOX

Skal du foretage opkald af mere privat karakter, har vi stillet to muteboxe (kendt fra Løvens Hule) til rådighed.

HANCOCK BAR

Vores loungeområde er udstyret med en veludstyret bar, hvorfra der tilbydes flaskeøl, sodavand og fadøl fra Hancock samt et udvalg af vine fra vores lokale leverandør.
FRAMEHOUSE_print-maikenkestner-4s3a2807_01

INHOUSE FRISKBAGT MORGENMAD

Når du møder ind fredag morgen i FRAMEHOUSE bliver du mødt af duften af friskbagt morgenbrød. Vores søde brødbager Lene har nemlig været tidligt oppe, og sørger for, at vi får en hyggelig start på dagen.

KAFFELOUNGE OG FÆLLESOMRÅDER

I stueetagen finder du flere fællesområder, samt en kaffelounge, hvorfra du kan forsyne dig med kaffe, vand (m/u brus) og frisk frugt. I de lækre VIPP sofaer vil du kunne afholde et uformelt møde, eller læse dagens avis.
FRAMEHOUSE_reception_01

RECEPTION

Fra receptionen vil du og dine gæster blive modtaget med et stort smil og et varmt velkommen. Receptionen er bemandet fra 08:00-17:00.

PARKERING OG HOTSPOT

Der er gratis parkering lige foran døren og derudover er FRAMEHOUSE hotspot for både GreenMobility og ShareNow, så der er også rig mulighed for at vælge den grønne transport til og fra huset.

DANSK DESIGN 

Indretningen i FRAMEHOUSE er stilfuld, men også hyggelig, og består gennemgribende af møbler og interiør fra den danske designvirksomhed VIPP.

 

 

PRINT, SCAN & KOPI SAMT KONTORARTIKLER

Som lejer i huset, har du adgang til printer, scanner og kopimaskine via follow-me print, knyttet op på din personlige nøglebrik. I receptionen finder du et udvalg af de mest gængse kontorartikler.

RENSETØJ

Via samarbejdspartnere, kan du få dit rensetøj hentet og leveret i FRAMEHOUSE.

BILVASK

Få bilen vasket mens du er på arbejde. Vi har fast samarbejde med Steamrex, som giver mulighed for at få bilen vasket både inde og ude, mens du passer dit arbejde eller holder møde i FRAMEHOUSE.
Good_stuff_15

MASSAGE

FRAMEHOUSE er udstyret med et massagerum, hvorfra vores faste massør og zoneterapeut tilbyder behandlinger.

 

 

 

SHL_Architects_The-Royal-Library_day-light-view-e1464857699725-1170x555

DANSK ARKITEKTUR

FRAMEHOUSE er tegnet af det anerkendte arkitektfirma Schmidt Hammer Lassen, som også stod bag Den Sorte Diamant. 

BIL- OG TRAILERLEJE

Med bil- og trailerleje giver FRAMEHOUSE  dig muligheden for at få hjælp til transport, hvad end det gælder du og dine gæster eller kørsel af gods af større eller mindre omfang. 

IMG_1869

 

FISKEBIL “FRA HAV TIL BORD”

 

Det har aldrig været nemmere at få fat i friske fisk! Martin fra “Fra hav til bord” vil holde med sin fiskebil foran FRAMEHOUSE cirka en gang ugentligt. Fiskene er fuldstændig friskfangede og nøje udvalgt hos fiskeren. Sortiment afhænger af dagens fangst.